Bijbel 📖

We bieden de belangrijkste Bijbelversie in het Nederlands aan: de Statenvertaling.

De Statenvertaling Bijbel is de eerste officiële Nederlandse vertaling van de Bijbel, en deze wordt veel gelezen in de Protestantse Kerken. De Statenvertaling is in 1637 direct uit de oorspronkelijke Hebreeuwse, Aramese en Griekse bronteksten vertaald en door de Staten-Generaal goedgekeurd.

De Bijbel app is ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd, zodat u gemakkelijk door het menu kunt navigeren.

👍 Bijbel app kenmerken:

⚫ Audio Bijbel: het is verfrissend om te luisteren naar de woorden uit de Schrift en te genieten van de Grootsheid van de Heere, terwijl u bezig bent met de dagelijkse beslommeringen of iets anders aan het doen bent en dan nog steeds kunt luisteren naar de levende woorden uit de Bijbel.

⚫ Offline Bijbel: Geen internet, geen probleem, de Statenvertaling Bijbel app zorgt ervoor dat de Bijbel app ook werkt wanneer u offline bent.

⚫ Gratis: U kunt deze Bijbel App geheel gratis downloaden en er zijn geen verborgen kosten.

⚫ Bladwijzer: U kunt gemakkelijk een bladwijzer plaatsen bij verschillende gedeeltes uit de Bijbel die u aanspreken, zodat u deze later makkelijk kunt terugvinden.

⚫ Tekstgrootte aanpassen: dit is een van de eigenschappen die de Bijbel App een van de beste Bijbel apps maakt omdat u de tekstgrootte en het lettertype op zo’n manier kunt aanpassen die het meest vriendelijk voor uw ogen zijn.

⚫ Nachtmodus: de nachtmodus maakt het makkelijker om ’s nachts te studeren omdat de nachtmodus het blauwe licht dat niet alleen weerslag op uw ogen heeft maar ook op de slaapkwaliteit beïnvloed weg filtert

⚫ Favorietenlijst: de Bijbel leeft en terwijl u leest of luistert naar de Statenvertaling heeft u de mogelijkheid om delen en verzen te organiseren, te groeperen en op te slaan met verschillende data, om makkelijker naar terug te refereren.

⚫ Voeg notities toe: Notities maken tijdens de bestudering is een van de beste manieren om de opgedane kennis vast te houden en de Statenvertaling Bijbel app heeft ervoor gezorgd dat Notities toevoegen heel gemakkelijk is.

⚫ Delen: U kunt delen of verzen van de Bijbel delen met uw vrienden, familie en collega’s via alle sociale media platformen die u tot uw beschikking heeft.

⚫ Verstuur verzen per email: U kunt verzen van het Woord versturen per email.

⚫ Ontvang verzen op de telefoon: De app beschikt over een unieke functionaliteit waarbij u verzen of delen van de Bijbelboeken direct als tekstberichten naar de telefoon kunt sturen via een draadloze verbinding.

⚫ Zoeken op trefwoorden: de Bijbel bestuderen wordt een stuk makkelijk als u de trefwoorden functionaliteit van de Statenvertaling Bijbel App gebruikt, waarmee u verzen en Bijbelboeken van de Bijbel kunt doorzoeken.

⚫ Herinner het laatste vers: U kunt de Bijbel app afsluiten en als u deze dan weer opnieuw opstart, zal deze automatisch geopend worden bij het laatste hoofdstuk en vers die u aan het lezen was.

📖 De Heilige Bijbel in het Nederlands bestaat uit 39 boeken in het Oude Testament(Genesis, Exodus, Leviticus, numeri, Deuteronomium, Jozua, Richtere, Ruth, 1 Samuël, 2 Samuel, 1 koningen, 2 Koningen, 1 Kronieken, 2 Kronieken, Ezra, Nehemia, Esther, Job, Psalmen, Spreuken, Prediker, Hooglied, Jesaja, Jeremia, Klaagliederen , Ezechiël, Daniel, Hosea, Joël, Amos, Obadja, Jona, Micha, Nahum, Habakuk, Zefanja, Haggai, Zacharia, Maleachi)en 27 boeken in het Nieuwe Testament:
(Mattheüs , Marcus, Lukas, Johannes, Handelingen, Romeinen, 1 Korinthiërs, 2 Korinthiërs, Galaten, Efeziërs, Filippensen, Kolossensen, 1 Tessalonicensen, 2 Tessalonicensen, 1 Timotheüs , 2 Timotheüs , Titus, Filemon , Hebreën, Jakobus , 1 Petrus , 2 Petrus , 1 Johannes, 2 Johannes, 3 Johannes, Judas, Openbaring)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bijbel

Related Post